Monday, April 26, 2010

ADI BOULALA



You are one of the best things that's ever happened to me. You're my love and my best friend. And every day that goes by, it seems like I discover something new about you to love. It's incredible to me how one person can make such a big difference in my life. You touch my heart in a way I never knew before. I discover something new about you to love. It's incredible to me how one person can make such a big difference in my life

Is it just me or is everything starting to fall apart? Friends drifting away, relationships end up broken, families that are never there. If this is a sign that some catastrophe is about to happen, then I guess I should be afraid rather than wasting my time writing how I feel in this empty space where I have a million people reading it. Word by word.
adi gave this song to me, http://www.youtube.com/watch?v=k87LG7q4SeY ,you guys should listen to it It calmed me, in some way.

If I could turn back time to 2009 and change things, I would. Ive changed, youve changed. You meant alot to me, you still do. I didnt realise this until yesterday that my goal this year, was to find someone better than you. Truth is, no one is. You were the best thing that ever happened to me, and I let what we had go, because you loved me too much. And that was a bad thing? Im such an idiot -.-
I miss our late night phone calls, I miss going out with you and not knowing where to go, I miss our spontaneous dates, I miss singing with you, I miss bossing you around, I miss waking up next to you, I miss our daily arguments, I miss how we cook instant noodles whenever we're hungry, I miss that night we ditched my friend's birthday and went to the mamak instead, I miss how you got along really well with my family, I miss your geeky laugh, I miss how you dont know much about things, I miss you.
But as time goes by, we as humans tend to change our ways. Its a matter if youre willing to cope or not, and how easily you would give up. Say, if you love the person as much as you claimed, then whatever fuck happens, you would still be there. No matter what, through whatever man. So dont bullshit us with the "youve changed" statement because thats not fair, karma's a bitch, and you wouldnt like if that happened to you.

Baby I love you, I love you, I love you, I love you, I love you It’s killing me to say, boy


look at your msg from the beginning until the end
1)yeah onie,i will love u so tight n strong like batista.ye adi takkan tinggal kn onie lg ye,adi sayaaang onie tau
2)kalau muka cantik pon tapi ati macam sampah xgune gak syg,betuah adi dapat onie sbb ati awak baik syg,ye mmg adi sygkn awak onieshazwani.
3)nape camtu sygg,awak jgn la soh adi cari gf len syg,sumpah adi syg onie,kita mmg serasi syg
4)tade syg,awak ttap mlik adi.awak jgn risau eh.adi bhgie ngn awak syg wlaupon slalu bgadoh,adi xksah sume uh,yg pnting awak syg adi sgt,itu ja suda ckup untuk meneruskan pejalanan ke alam fana cinta syg.
5)elelele malu la tu kan,ahaha.xpe awak ttp dhati adi syg,ingt klau awak rndu awak pgang hati awak pstu pejam mata,mesti jumpa muka adi syg
6)adi xkesah onie nak cakap apa pon,adi ngaku ni slah adi,adi tau onie marah dkat adi,onie ada hak untuk marah,tapi satu ja yg adi mntak maafkan adi onie plse
7)adi janji tak buat lagi,trust my word,onie xkan tau mcm mana adi sygkn onie
8)lepas dah jadi semua between kita ni je ke yg onie bole cakap kat adi?slah ke klau adi nk merajuk ngn onie?adi nak onie tau satu je.adi cintakan onie
9)onie rasa kita sama ngn org len ke,adi xrasa cmtu,org len xsyg onie mcm mna adi sygkan onie
10)onie wlau mcm mna pon adi ttp pecya dkt onie yg onie tu syg lg dkt adi.btol onie,onie mcm mana rupa skali pon adi ttp syg dkt onie,pecayalah adi
11)yeah,adi suka sangat wei,awak da ketawa,awak da ceria,awak mkn bnyak,awak ckp love u kat adi.adi sayaang sgt kat onie wei
12)hmm,onie rndu adi yg dulu kn,mcm tu la adi rndukan onie yg dulu wei
13)tapi adi sygkan onie lagi,adi tkot kalau awak ngn org len,org tu tak jujur ngn onie
14)adi tetap ngn pilihan adi,awak jgn nak same kn adi dgn orglen,dan apa yg perlu adi katekan ialah i love u sygku onieshazwani
15)ye syg sumpah sygg,adi tak kan tinggalkn awak,walaupun satu hr tu adi mset sikit2 tp dlm ati adi ni xpnh sikit menyayangi awak onieku
16)iye syg betol cakap awak,kdang2 adi tersinggung perasaan awak,im sory syg.tp masa adi ngn teman2 xpnh pon adi lupa awak onie,pecayalah wei
17)jgn harap aku nak layan kau pas ni,kau da ada org len kan
18)wei,jgn kuanghajo sgt bole tak,kau asyik pk diri kau je,kau tak pnah nak pkir diri aku
19)kau ingt aq heran ke kt kau,kau jgn smpi aq da mlas ngan kau
20)kau nak sgt aq mampos kan,ok fine aq pergi mampos,pasni kau jgn hrap nk jumpa aq lagi.
21)adi pon syg awak onie,ta[pi nape onie buat adi macam ni,sdih adi onie
22)buat apa onie.bnde ni pon bkn nye aq yg mntak,kau jgn slahkan aq sorang je.kau pk kau nye slah dulu onie,kau boleh carik yg lebih baik onie
23)yela onie,aq syg kau sbenaknye,tp aq da xleh nk jaga kau,sbb kita asyik gado jek onie.aq dah xleh than.kau xpham aq onie,kau xpham ape sbenaknya yg aq nak,hmm
24)ckop onie,td aq cube ckp leklok tp kau xpnah pon nak pham,apa kau tau angin kau je,aq tau kau rindu aq,sbb aq rindu kau tapi kita da xde pape onie
25)awak jgn cakap mcm tu,adi tkot onie,adi syg kt onie sgt,onie je yg x tau
26)ht adi mmg da berubah,adi syg onie sbgai kawan baik jek onie,hmmm
27)sory onie tapi tu yg adi rasa skrg.adi da malas dah,tp onie ttap kawan adi weh
28)hmm,adi bkn maksud kn cmtu,ntah la onie adi xnk la gado2 lg,skrg ni onie da sngle,onie buat la apa yg onie suka eh,jgn sedih2,onie lg pon ramai peminat
30)sbenanya smalam pon adi tgu onie weh,scare jujurnya adi syg lg kt awak onie,tp ntah,adi takot kne marah ja
31)onie,dnga cakap adi ni.walau apa pon jadi adi ttp lg syg onie,so onie jgn skit kn diri onie sbb mslh mcmni,onie kne teruskan idop onie,kalau tdk sakit nnt
32)adi suka onie awak mntak maap.adi pon banyak slah kt onie gak.sory onie buat awak sakit
33)adi pon syg onie lagi.tpu lah kalau adi xsyg sdangkn slama ni adi nmpk onie syg adi cmnr.sbb tu adi marah onie buat bende merepek
34)ye onie,awak baik sgt ngn adi,sbb tu adi xsanggup nk tinggalkn awak syg,awak selalu jaga adi,denga ckp adi,hoh mekasih wak.love u sgt
35)hmm.awak baik sgt ngn adi,adi nak sentiasa genggam tgn awak syg
36)ok love u to onie sayang,awak sungguh comel sehingga tertambat hati,oh onie kau umpama buah delima yg sedang dikupas
37)tidak sayang,hari semalam adi da rasa gembira wak dapat orang macam awak
38)adi pon sama awak,cuma awak ja yg xnmpak btapa adi syg kat awak onieku
39)hmm awak sgt baik untuk adi onie,mmg awak sgup buat apa jek dekat adi wak.adi tau dan adi seda yg adi mmg tak kan dpt ganti jasa budi baik awak uh,dan adi mntak maaf onie sbb buat awak rasa diperbodohkan,adi mntak maaf
40)x payah la onie nak menganjing adi nak masak kan ayam pulak,dah laonie,hoh kau ni apsal hah dr smalam bad mood ja,sbb kau jeles aq jumpa dba kan,weh aq briya2 nak jumpa die sbb aq kesian kt dorang,pd aritu si alip ajak p jenjalan,yg kau uh pon klau nak bad mood agak2 la sial,ni pon mcm malas ja kau,weh sepatutnya aq yg kena majok la babi sbb kau halau aku klua,tp aq mlaas nak bsar2 kn hal ni.kau pk la sendiri onieshazwani,nak aq pujuk je ari2,aq pon ada masalah lain la bangang
41)15 dec 2009 4;56pm WALAU PUN ADI DA LPAS KAN AWAK,AWAK TETAP YG TERBAIK ONIE HOI,TIME KASEH ATAS SEGALANYA


Having the love of your life break up with you and saying we can still be friends, is like your dog dying and your mom saying you can still keep it!


1 comment:

  1. onie....
    teringat adi ehh..
    sabar syg. myra kan ada :)

    ReplyDelete